Louis Talpe ontroert iedereen met prachtig nieuws over zoontje Lion: "Veel succes!" Nieuws
Nieuws

Louis Talpe ontroert iedereen met prachtig nieuws over zoontje Lion: "Veel succes!"

Louis Talpe ontroert iedereen met prachtig nieuws over zoontje Lion: "Veel succes!"

Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany zijn ondertussen de trotse ouders van twee zoontjes. Op Instagram heeft de 'Onder vuur'-acteur nu ook bijzonder nieuws te melden over een van zijn oogappels.

In juli 2020 is acteur Louis Talpe voor de eerste keer papa geworden. Samen met zijn vrouw Tiffany kreeg hij een zoontje, Lion. Anderhalf jaar later, in februari 2022, mochten ze opnieuw een kindje verwelkomen, zoontje Phoenix.

Louis Talpe laat nu via Instagram weten dat zijn oudste zoontje een nieuwe mijlpaal bereikt heeft. Zo ging Lion op 1 februari voor het eerst naar school. "De eerste van vele dagen op school. Hou van je", schreef hij bij een foto van zijn vrouw Tiffany en zijn zoontje aan de ingang van de school.

De acteur wordt dan ook overstelpt met succeswensen. "Hij gaat dat super doen!" en "Heel veel succes lieve Lion en ook aan de ouders", klinkt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws