Acteur Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany onthullen prachtig nieuws: "Proficiat!" Nieuws
Nieuws

Acteur Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany onthullen prachtig nieuws: "Proficiat!"

Acteur Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany onthullen prachtig nieuws: "Proficiat!"

Acteur Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany zijn inmiddels de trotse ouders van twee kindjes. Nu heeft de 'Onder vuur'-acteur ook bijzonder nieuws te melden over een van zijn twee oogappels.

In juli 2020 verwelkomden Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany hun eerste zoontje, Lion. Anderhalf jaar later mochten ze hun tweede kindje verwelkomen, zoontje Phoenix.

Op Instagram heeft Louis Talpe nu laten weten dat zijn jongste zoontje een nieuwe mijlpaal bereikt heeft. Zo is Phoenix op 18 februari 1 jaar geworden. "Je steelt onze harten met jouw dagelijkse glimlach, Phoenix. We houden zoveel van jou. Een gelukkige eerste verjaardag", schrijft de acteur bij een liefdevolle foto.

Het koppel en hun zoontje werden dan ook meteen overstelpt met felicitaties. “Een heel gelukkige verjaardag!”, “Proficiat!” en “Van harte gefeliciteerd!”, klinkt het in de reacties onder de Instagrampost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws