Lotte Vanwezemael gaat uit de kleren en showt volle boezem in pikante lingerie: "Wat een bom!" Nieuws
Nieuws

Lotte Vanwezemael gaat uit de kleren en showt volle boezem in pikante lingerie: "Wat een bom!"

Lotte Vanwezemael gaat uit de kleren en showt volle boezem in pikante lingerie: "Wat een bom!"

Lotte Vanwezemael is opnieuw gelukkig in de liefde. Zo maakte de seksuologe in november bekend dat ze een relatie heeft met Max Henrard. Op Instagram deelde ze ook al meerdere liefdevolle foto's met haar nieuwe vlam. Maar nu trakteert de roodharige seksuologe haar volgers op een heel ander kiekje.

Zo laat Lotte Vanwezemael zich van haar meest sexy kant zien op Instagram. De seksuologe poseert in een lichtroze lingeriesetje waar haar mooie vormen goed in uitkomen. Ze deelde het kiekje naar aanleiding van Internationale Vrouwendag op 8 maart.

"Wij zijn vrouwen", schreef ze bij de foto. Haar volgers zijn alvast erg onder indruk van het sexy kiekje. “Wow!”, “Prachtig!”, “Zo’n sexy lady”, “Wauw!”, “Knappe madam”, “Wat een bommetje!”, “Zo mooi Lotte!”, “Hallo kroket!”, “Prachtige foto!”, “Je bent zo mooi” en "Zo sexy!”, klinkt het onder meer.

Daarnaast deelde Lotte nog een hele reeks foto's. Daarop poseert de seksuologe samen met de belangrijkste vrouwen in haar leven. Zo deelde ze onder meer liefdevolle kiekjes met haar mama en met haar beste vriendinnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws