Lotte Vanwezemael en haar kersverse vriend Max hebben heuglijk nieuws te melden: "Proficiat!" Nieuws
Nieuws

Lotte Vanwezemael en haar kersverse vriend Max hebben heuglijk nieuws te melden: "Proficiat!"

Lotte Vanwezemael en haar kersverse vriend Max hebben heuglijk nieuws te melden: "Proficiat!"

Seksuologe Lotte Vanwezemael maakte eind november bekend dat ze opnieuw verliefd is. Zo vormt de seksuologe al bijna vijf maanden een koppel met de Limburgse Max Henrard. Op Instagram heeft de seksuologe nu ook heuglijk nieuws te melden over haar vriend.

Vijf maanden geleden liet Lotte Vanwezemael weten dat ze niet langer single was. Zo is de seksuologe sinds november vorig jaar samen met Max Henrard, een fervente snowboarder die afkomstig is uit het Limburgse Hoeselt. Henrard is ook medezaakvoerder bij het familiebedrijf A+ Automation.

Dat de liefde nog altijd erg groot is tussen Lotte en Max, bewijzen de vele liefdevolle foto's van hun tweetjes op Instagram. Nu heeft Lotte ook bijzonder nieuws te melden over haar vriend. Zo is Max vandaag jarig. De seksuologe zette haar vriend dan ook uitgebreid in de bloemetjes.

Zo deelde Lotte een prachtige reeks foto's van haar en Max op Instagram. "Hiep hiep hoera voor m’n schattie, m’n liefje, m’n pannenkoek, m’n sloebas, m’n alles", staat er in het onderschrift te lezen. Heel wat volgers wensten hem dan ook een gelukkige verjaardag. "Proficiat!", "Happy birthday!" en "Geniet ervan!", klinkt het onder meer in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws