Lotte Vanwezemael doet de temperatuur stijgen met sexy bikinifoto's: "Wat een topfiguur" Nieuws
Nieuws

Lotte Vanwezemael doet de temperatuur stijgen met sexy bikinifoto's: "Wat een topfiguur"

Lotte Vanwezemael doet de temperatuur stijgen met sexy bikinifoto's: "Wat een topfiguur"

Lotte Vanwezemael vertoeft samen met haar vriend Max Henrard in het zonovergoten Spanje. Daar is het een tikkeltje warmer dan in Vlaanderen en de seksuologe post nu enkele kiekjes in bikini op haar Instagrampagina.

Eind vorig jaar kwam er heuglijk nieuws naar buiten over Lotte Vanwezemael. Zo’n jaar na haar breuk met Kris Palmans raakte bekend dat ze opnieuw aan het daten was. Intussen zijn we enkele maanden verder en de seksuologe is nog steeds samen met haar nieuwe vriend Max Henrard.

Momenteel genieten de tortelduifjes van een deugddoende vakantie in Spanje, waar ze onder andere reeds een bezoekje aan Marbella hebben gebracht. De seksuologe deelde al verschillende leuke beelden van hun trip op sociale media, maar nu laat ze zich ook van haar meest sexy kant zien. Zo poseert Lotte voor de spiegel in een kleine, groene bikini.

Haar volgers vinden alvast dat ze er geweldig uitziet. “Wauw, wat ben je toch knap en zo sexy”, “Damn”, “Prachtige vrouw”, “Staat je geweldig”, “Wow, zo’n mooi setje”, “Hallokes”, “Toppertje”, “Lekker ding”, “Adembenemend”, “Ola, mooi”, "Dat groen staat je goed", “Oef” en “Wat ben je mooi”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws