Lotte Vanwezemael deelt bijzondere foto met haar nieuwe vlam: "Gelukkig had je een pepermuntje!" Nieuws
Nieuws

Lotte Vanwezemael deelt bijzondere foto met haar nieuwe vlam: "Gelukkig had je een pepermuntje!"

Lotte Vanwezemael deelt bijzondere foto met haar nieuwe vlam: "Gelukkig had je een pepermuntje!"

Lotte Vanwezemael is opnieuw verliefd. Nadat er al meerdere geruchten de ronde deden, heeft de seksuologe haar relatie nu ook officieel bevestigd via Instagram. Zo deelde ze voor het eerst een foto van haar en haar nieuwe vlam.

Lotte Vanwezemael kwam afgelopen weekend nog in het oog van een mediastorm terecht nadat een filmpje viraal ging waarin ze een pil slikte in de discotheek Versuz. Volgens de seksuologe ging het gewoon om pepermuntjes die uitgedeeld werden in de club.

Nu deelde Lotte nog een foto van haar bezoekje aan de discotheek. Daarop is Lotte al zoenend te zien met haar nieuwe vriend, Max Henrard. Daarmee maakt de seksuologe haar relatie voor het eerst Insta-officieel.

En die foto lokt meteen heel wat reacties uit. Zo verwijzen velen naar het voorval van afgelopen weekend. "Gelukkig had je een pepermuntje binnen! Dat kust lekkerder", schrijft VRT-nieuwsanker Riadh Bahri al grappend bij de foto. "Daarvoor was dat pepermuntje dus", lezen we ook nog in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws