Loes Van den Hoevel (66) duikt binnenkort onverwacht op in 'Familie': "Die rol ga ik vertolken" Nieuws
Nieuws

Loes Van den Hoevel (66) duikt binnenkort onverwacht op in 'Familie': "Die rol ga ik vertolken"

Loes Van den Hoevel (66) duikt binnenkort onverwacht op in 'Familie': "Die rol ga ik vertolken"

Van een verrassing gesproken. Binnenkort maakt ‘F.C. De Kampioenen’-actrice Loes Van den Heuvel haar intrede bij 'Familie'. In een persbericht onthulde de 66-jarige actrice ook al meer over haar rol.

“Ik heb deze rol aan Jaak te danken”, steekt Loes Van den Heuvel van wal. De actrice duikt dit voorjaar namelijk op als Karin Bloemaerts, de nieuwe thuisverpleegster van Alfons, vertolkt door Jaak Van Assche.

“Hij vond dat dit personage iets voor mij was en had op voorhand gepolst of ik het zag zitten. En dat was ook zo", aldus de actrice. Ze verklapt ook al meer over haar personage. “In ‘Familie krijgt thuisverpleegster Vanessa, het personage van Karen Damen, een andere functie aangeboden en daarom draagt ze een paar patiënten over aan haar collega Karin”, vertelt Loes.

“Zo komt de verzorging van Benny’s vader Alfons voortaan bij mij terecht", gaat ze verder. "Karin is een toffe madam met een hart van goud en altijd positief ingesteld", aldus Loes. Begin december nam Loes haar eerste scène op. In de loop van het voorjaar zal de kijker haar aan het werk zien in 'Familie'.

Bron: VTM
Bron: VTM
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws