Lize Feryn ontpopt zich tot een echte beachbabe en deelt zwoele foto: “Pfff, wauw” Nieuws
Nieuws

Lize Feryn ontpopt zich tot een echte beachbabe en deelt zwoele foto: “Pfff, wauw”

Lize Feryn ontpopt zich tot een echte beachbabe en deelt zwoele foto: “Pfff, wauw”

Lize Feryn weet als model hoe ze zich van haar beste kant kan laten zien. Op Instagram deelt ze nu een plaatje dat haar volgers laaiend enthousiast maakt.

Lize Feryn is naast actrice en zangeres ook model. De vriendin van sportjournalist Aster Nzeyimana beseft dus heel goed hoe ze moet poseren voor de lens. Dat heeft ze al vaker getoond op Instagram, maar deze keer plaatst ze toch een heel bijzondere foto.

Lize is momenteel nog op vakantie. Daar heeft ze al enkele kiekjes van laten zien, maar nu plaatst ze ook een foto van zichzelf die haar volgers verbluft. Zo krijgen we Lize te zien op het strand in bikini en met een zwoele blik.

Haar volgers denken allemaal hetzelfde over de foto. “Prachtig”, “Wauw”, “Pure schoonheid”, en “Wat ben jij mooi”, reageren ze onder meer. Enkele volgers laten ook nog weten dat ze jaloers zijn op haar. “Ik zou er alles voor doen om er zo mooi uit te zien”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws