Lisa uit 'Love Island' over breuk met Axel Daeseleire: "Dat heeft voor deuk in onze relatie gezorgd" Nieuws
Nieuws

Lisa uit 'Love Island' over breuk met Axel Daeseleire: "Dat heeft voor deuk in onze relatie gezorgd"

Lisa uit 'Love Island' over breuk met Axel Daeseleire: "Dat heeft voor deuk in onze relatie gezorgd"

Het nieuws dat Lisa Moerman uit 'Love Island' een koppel vormde met Axel Daeseleire kwam even onverwacht als het nieuws vandaag dat ze al uit elkaar zijn. Lisa vertelt in TV Familie vertelt ze nu over de reden van de breuk.

In haar Instagram Stories liet Lisa weten dat ze niet langer een koppel vormt met Axel Daeseleire. "Wij hebben een aantal mooie maanden met elkaar gedeeld. Maar ik heb besloten om vriendschappelijk verder te gaan", aldus Lisa.

Lisa, die twee jaar geleden nog op de cover van de Nederlandse Playboy stond, vertelde meer over de breuk in TV Familie. "Tja, veel kan ik er niet aan toevoegen", zegt Lisa. "We wilden allebei graag een relatie met elkaar aangaan, maar het was de bedoeling dat die onder de radar zou blijven. Dat is ons aanvankelijk gelukt. Dat het toch is uitgekomen, heeft voor een deuk in onze relatie gezorgd ..."

Toch is er zeker geen sprake van haat naar elkaar. "Ik ben Axel zeer dankbaar voor onze boeiende en zeer leuke tijd samen. Uiteindelijk was het mijn keuze om als vrienden verder te gaan. En nu volgen we, wat de liefde betreft, dus ieder onze eigen weg."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws