Lisa Moerman uit 'Love Island' gaat topless en laat zien wat haar bekende ex-lieven missen: "Wow!" Nieuws
Nieuws

Lisa Moerman uit 'Love Island' gaat topless en laat zien wat haar bekende ex-lieven missen: "Wow!"

Lisa Moerman uit 'Love Island' gaat topless en laat zien wat haar bekende ex-lieven missen: "Wow!"

Lisa Moerman, die je kan kennen van haar deelnames aan 'Love Island', trakteert haar volgers regelmatig op sexy's foto's van haarzelf. Dat doet ze ook nu weer, alleen gaat ze nu nog een stapje verder.

Lisa Moerman heeft er op z'n zachts gezegd al een hobbelig liefdesparcours opzitten. Ze had onder meer een relatie met acteur en presentator Axel Daeseleire en beleefde ook een kortstondige romance met Nick Kraft uit 'Big Brother'. Ondertussen nam ze ook al voor een tweede keer deel aan 'Love Island', helaas zonder resultaat.

Maar van liefdesverdriet is er op haar Instagrampagina weinig te bespeuren. Daar laat ze haar volgers regelmatig meegenieten van pikante kiekjes in bikini of lingerie. Nu ging de brunette nog een stapje verder. Zo poseert ze volledig topless en dat kunnen haar fans wel smaken. "Wow!”, “Wat een knappe dame”, “Jij bent zo mooi”, “Prachtige foto”, “Knappe schoonheid” en “Heel mooi”, klinkt het in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws