ShowbizzTime

Na 'The Voice'-schandaal: Linda de Mol onthult of zij en Jeroen Rietbergen nog samen zijn

Linda de Mol
I Foto: Instagram I
door Redactie

Linda de Mol (58) heeft voor het eerst uitgebreid gepraat over haar man Jeroen Rietbergen nadat hij beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag tijdens ‘The Voice of Holland’. Dat deed ze in het voorwoord van haar magazine LINDA.

Daarin vertelt ze onder andere dat ze niet op de hoogte was van Jeroens gedrag. Zij kreeg pas in januari van dit jaar voor het eerst te horen dat er een klacht was ingediend tegen Jeroen door een kandidate van ‘The Voice’. “Over seksueel grensoverschrijdende appjes”, aldus Linda de Mol.

“Dat Jeroen het me niet verteld heeft, moge duidelijk zijn”, gaat Linda verder. Ze zette hem dan ook meteen aan de deur toen ze het nieuws hoorde, maar in de Nederlandse roddelpers verschenen verschillende berichten dat ze Jeroen opnieuw in huis had gehaald. Dat ontkent Linda nu.

“Wij zijn niet terug bij elkaar”, aldus Linda in haar magazine. Praten doen ze ondertussen wel af en toe. “Met hulp van een therapeut, omdat er nogal wat gebeurd is. Ik hoop dat dat mag”, besluit de presentatrice.

Laatste nieuws