Liliane Saint-Pierre helemaal van slag: "Hij heeft me uitgemaakt voor het vuil van de straat" Nieuws
Nieuws

Liliane Saint-Pierre helemaal van slag: "Hij heeft me uitgemaakt voor het vuil van de straat"

Liliane Saint-Pierre helemaal van slag: "Hij heeft me uitgemaakt voor het vuil van de straat"

Onlangs moest Liliane Saint-Pierre een optreden op de Antwerp Pride afbreken omdat de organisatie wilde dat ze stoppen. Haar tijd zat erop.

Het zit de zangeres nog steeds hoog. "Ik ben niet op sensatie belust, maar ik blijf erbij dat ik nog nooit zo vernederd werd", zegt Liliane in Primo. "Ik stond dus op mijn strepen, ja. Als de situatie zich opnieuw zou voordoen, zou ik op dezelfde manier reageren. Ik sta recht in mijn schoenen, en als dat zo is, verdedig ik me tot mijn laatste zucht."

Toen Aster Nzeyimana met de bloemen op het podium kwam, was het hek helemaal van de dam. "Aster kon daar niks aan doen, denk ik", meent de zangeres. "Maar toen werd ik pas echt kwaad. Het publiek kwam me achteraf uitgebreid bedanken, maar de man van het Rivierenhof maakte me backstage uit voor het vuil van de straat. Ik ben doorgaans beschaafd, maar toen zei ik toch twee keer 'Fuck you'."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws