Liliane Saint-Pierre deelt zeer triest nieuws: "Noodlot toegeslagen" Nieuws
Nieuws

Liliane Saint-Pierre deelt zeer triest nieuws: "Noodlot toegeslagen"

Liliane Saint-Pierre deelt zeer triest nieuws: "Noodlot toegeslagen"

Liliane Saint-Pierre was 25 jaar lang samen met Marc Hoyois, de weduwnaar van Ann Christy. Helaas overleed Marc twaalf jaar geleden. In Dag Allemaal praat de zangeres nu openhartig over dat zware verlies.

"Kort na de dood van Anneke in 1984 heb ik Marc leren kennen", vertelt Liliane Saint-Pierre in het weekblad. Helaas kwam het nooit tot een huwelijk. "Marc en ik zijn nooit getrouwd, we stelden het altijd maar uit", bekent Liliane. "We wilden zo graag samen oud worden, maar Marc is 12 jaar geleden gestorven."

Marc leed al een tijdje aan prostaatkanker, maar dat is volgens de zangeres niet de reden van zijn dood. "Hij is gestorven door een medische fout", aldus Liliane. "Het noodlot sloeg toe toen ik in Antwerpen optrad." Marc viel er van een trap en had veel pijn door een ingedrukte wervel.

"Hij slikte dagenlang alsmaar meer pijnstillers tot ik hem naar een ziekenhuis kreeg. Zijn nieren blokkeerden en de infusen die ze hem gaven waren fataal, omdat Marc ook een lekkende hartklep had. Ik schold de dokteres uit: ‘Je speelde voor God!’ Was ik rijk geweest, ik had zeker een proces aangespannen", besluit de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws