Liese Luwel uit 'Big Brother' overstelpt met reacties nadat ze knappe lingeriefoto deelt Nieuws
Nieuws

Liese Luwel uit 'Big Brother' overstelpt met reacties nadat ze knappe lingeriefoto deelt

Liese Luwel uit 'Big Brother' overstelpt met reacties nadat ze knappe lingeriefoto deelt

Liese Luwel poseert voor de camera in een zwart lingeriesetje en zo lokt ze heel wat reacties van haar volgers uit. Zij hebben allemaal hetzelfde te zeggen over deze post.

Liese Luwel is bekend geworden door haar deelname aan 'Big Brother' in 2021. Toen stond ze zelfs in de finale van het realityprogramma en eindigde ze op de derde plek. Sinds 'Big Brother' is ze ook erg populair op Instagram. Haar 80.000 volgers verrast ze nu met een uitdagend kiekje.

Zo krijgen we de ‘Big Brother’-ster te zien in een zwart lingeriesetje en al snel moeten haar volgers daar iets over kwijt. “Jij maakt mij vandaag gelukkig! Jij toont mij dat er ook gewone, normale lichamen bestaan en dat we nu eenmaal niet allemaal in een maatje 34 of XS kunnen” en “Dank je wel Liese, eindelijk een lichaam waar ik mezelf aan kan spiegelen”, schrijven ze onder meer.

Ook staan er nog heel wat complimentjes in de comments. “Prachtige foto”, “Heet”, “Wauw”, “Bom”, “Beauty”, “Je ziet er goed uit, knappe madam”, “Stunning”, “Natuurlijke, knappe dame”, “Amai”, “Hola powla”, en “Sexy”, reageren haar volgers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws