Liese Luwel uit 'Big Brother' laat Instagram bijna ontploffen met sexy foto's in lingerie: "Holy shit" Nieuws
Nieuws

Liese Luwel uit 'Big Brother' laat Instagram bijna ontploffen met sexy foto's in lingerie: "Holy shit"

Liese Luwel uit 'Big Brother' laat Instagram bijna ontploffen met sexy foto's in lingerie: "Holy shit"

Liese Luwel (30) werd in 2021 bekend door haar deelname aan 'Big Brother'. Ze eindigde toen op de derde plek. Liese klust ook vaak bij als lingeriemodel. Op Instagram deelde ze nu ook enkele prachtige foto's van haar meest recente fotoshoot.

Vorig jaar in maart maakte Liese Luwel het vreselijke nieuws bekend dat ze lijdt aan multiple sclerose (MS), een chronische aandoening aan het centrale zenuwstelsel. Gelukkig kan ze met de juiste medicatie en behandelingen momenteel een redelijk normaal leven leiden.

Zo klust Liese ook nog regelmatig bij als model. Onlangs liet ze zich voor Valentijn uitgebreid fotograferen voor het lingeriemerk Intimissimi. Op Instagram postte Liese nu ook enkele kiekjes van het resultaat. En die foto's lokken heel wat reacties uit op sociale media.

“Holy shit”, “Wat een prachtvrouw”, “Heel mooi”, “Damn girl”, “Vamp!”, “Je ziet er geweldig uit!”, “Sexy lady!”, “Wat een fotomodel!”, “Sprakeloos”, “Wow, knappe dame!”, “Wat een bom!”, “Wauw, echt prachtig!” en “Babe!”, klinkt het onder meer in de comments onder de Instagrampost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws