Liese Luwel uit 'Big Brother' gaat uit de kleren en doet Instagram bijna ontploffen: "Wat een figuur!" Nieuws
Nieuws

Liese Luwel uit 'Big Brother' gaat uit de kleren en doet Instagram bijna ontploffen: "Wat een figuur!"

Liese Luwel uit 'Big Brother' gaat uit de kleren en doet Instagram bijna ontploffen: "Wat een figuur!"

Liese Luwel werd in 2021 bekend door haar deelname aan ‘Big Brother’. Ze werd toen derde. Daarnaast klust Liese vaak bij als model. Op Instagram trakteerde ze haar volgers nu op enkele prachtige kiekjes van haar meest recente fotoshoot.

Een jaar geleden maakte Liese Luwel het verschrikkelijke nieuws bekend dat ze lijdt aan multiple sclerose (MS). Dat is een chronische aandoening aan het centrale zenuwstelsel. Gelukkig kan Liese met de juiste medicatie en behandelingen momenteel een redelijk normaal leven leiden.

Zo staat Liese ook regelmatig model voor verschillende kledinglabels. Onlangs liet ze zich nog uitgebreid fotograferen voor het lingeriemerk Intimissimi. Op haar Instagrampagina deelde Liese nu ook enkele foto's van die modeshoot.

Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk van de magnifieke fotoreeks. "Prachtig!”, “Wat een lichaam!”, “Prachtvrouw”, “Wat een figuur!”, “Wauw, mag gezien worden!”, “Knappe dame”, “Sexy ding!”, “Hallokes!”, “Adembenemend”, “Oogverblindend”, “Zo mooi!”, “Wat een model!” en “Babe”, klinkt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws