Liesbeth Van Impe, die opnieuw strijdt tegen borstkanker, heeft nieuws over haar gezondheid Nieuws
Nieuws

Liesbeth Van Impe, die opnieuw strijdt tegen borstkanker, heeft nieuws over haar gezondheid

Liesbeth Van Impe, die opnieuw strijdt tegen borstkanker, heeft nieuws over haar gezondheid

Enkele weken geleden liet Liesbeth Van Impe, hoofdredactrice bij Het Nieuwsblad, weten dat ze opnieuw getroffen is door borstkanker. Gisteren was ze ook te gast in 'De Allerslimste Mens ter Wereld' en daar gaf ze een update over haar gezondheid.

Liesbeth Van Impe kreeg in 2019 de diagnose van borstkanker. Ze overwon de ziekte en schreef er ook een boek over. Helaas raakte in september het nieuws bekend dat de hoofdredactrice van Het Nieuwsblad opnieuw getroffen is door borstkanker.

“Gelukkig is het heel snel ontdekt en is het een minder zware behandeling”, liet Liesbeth toen weten. "Ik heb geluk gehad”, vertelde ze gisteren dan weer in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Normaal gezien zou van de ziekte kunnen herstellen met een paar operaties. “Het blijft heftig, maar ik had een erger scenario verwacht”, laat ze weten.

En Liesbeth had gisteren nog meer goed nieuws te melden. “Het komt sowieso goed, dat zijn ze nu zeker”, vertelde ze terwijl ze de glimlach op haar gezicht niet kon bedwingen. “Ik voel me goed”, voegde ze er ook nog aan toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws