Lien Van de Kelder verrast volgers met compleet nieuwe look: "Wauw!" Nieuws
Nieuws

Lien Van de Kelder verrast volgers met compleet nieuwe look: "Wauw!"

Lien Van de Kelder verrast volgers met compleet nieuwe look: "Wauw!"

Lien Van de Kelder werd bij het grote publiek bekend van haar rol als Sofie Bastiaens in 'Thuis'. Daarna speelde ze ook nog mee in 'Zone Stad' én in 'Familie', waar ze de rol van Marie Devlieger vertolkte. Op 30 oktober wordt de actrice 40 jaar en dat vond Lien de ideale gelegenheid voor een nieuwe look.

Lien Van de Kelder trok dit voorjaar voor enkele maanden naar Thailand met haar gezin. Haar man regisseur Hans Herbots werkte daar aan een nieuw project. Inmiddels is de actrice opnieuw thuis met haar gezin en heeft ze ook iets bijzonders te vieren.

Zo mag de voormalige 'Familie'-actrice op 30 oktober 40 kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren, koos Lien voor een compleet nieuwe look. "Een nieuwe voordeur vergt een nieuw kapsel", schrijft ze op Instagram.

De actrice koos deze keer voor een kort kapsel. Haar volgers zijn alvast erg fan van haar nieuwe coupe. “Adembenemend mooi”, “Je staat er heel goed mee”, “Wauw, knap kapsel” en “Heel mooi!”, klinkt het in de commentaren onder de foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws