Lien uit 'Blind Getrouwd' bekent dat ze het bijzonder moeilijk heeft: "Veel tranen gevloeid" Nieuws
Nieuws

Lien uit 'Blind Getrouwd' bekent dat ze het bijzonder moeilijk heeft: "Veel tranen gevloeid"

Lien uit 'Blind Getrouwd' bekent dat ze het bijzonder moeilijk heeft: "Veel tranen gevloeid"

Deze week kregen we eindelijk het beslissingsmoment tussen Joren en Lien te zien in 'Blind Getrouwd'. Een respectvolle neen, maar de kijkers zijn niet altijd even respectvol geweest ten opzichte van Lien.

Veel kijkers vonden al vanaf de eerste afleveringen dat Lien niet evenveel moeite deed als Joren om het huwelijk te doen slagen. Daar kreeg ze al snel heel wat commentaar op en dat vindt ze wel heel jammer. Ze heeft nu ook een duidelijke boodschap voor iedereen die gemene dingen heeft gereageerd.

Ze geeft toe dat ze niet zo sociaal of enthousiast was als Joren, maar ze is wel nog steeds trots op wie ze is. “Dat mensen nu een negatief beelden van mij door enkele momentopnames… Ik zou zeggen, kom eens een babbeltje doen met mij in m’n koffiebar in Aarschot”, vertelt ze aan Dag Allemaal. “Dan zal je zien dat ik een lieve ben, én een harde werker”, klinkt het.

Toch heeft Lien het wel erg zwaar gehad de laatste weken. “Er zijn veel tranen gevloeid, ja”, bekent ze. Vooral na de huwelijksreis had ze het moeilijk, want toen kreeg ze heel veel gemene reacties omdat ze Joren had buitengesloten. “Ik heb het mij heel hard aangetrokken wat mensen toen allemaal over me schreven”, geeft ze toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws