Na massale kritiek reageert Lesley-Ann Poppe voor het eerst op naakte sm-foto: "Niet de bedoeling" Nieuws
Nieuws

Na massale kritiek reageert Lesley-Ann Poppe voor het eerst op naakte sm-foto: "Niet de bedoeling"

Na massale kritiek reageert Lesley-Ann Poppe voor het eerst op naakte sm-foto: "Niet de bedoeling"

Lesley-Ann Poppe verraste haar volgers woensdagavond met enkele bijzondere naaktfoto's. Daarop was de 43-jarige blondine naakt te zien, met haar handen geboeid. Daarvoor kreeg ze heel wat kritiek te slikken. In 'Play Café' op Play4 reageerde de onderneemster nu ook voor het eerst op de pikante kiekjes.

Zo vertelt Lesley-Ann dat ze de foto's met een belangrijke reden gepost heeft, namelijk voor de lancering van haar valentijnsbox. "Wij hebben een valentijnsbox uitgebracht met klassieke beautyproducten in. Delhaize, met wie we samenwerken, had gevraagd om zo’n box samen te stellen", aldus Lesley-Ann.

"Dus ik dacht: ‘Wat doet een mens zoal op Valentijn? Dus dan hebben er maar handboeien en een leiband ingestoken om het wat origineler te maken", legt ze verder uit. Ze vertelt ook dat ze zeker geen carrièreswitch overweegt.

"Nee, dat is helemaal niet de bedoeling", aldus Lesley-Ann. "Dat was gewoon iets eenmaligs, voor de grap. Ik vond dat geestig om te doen", besluit de onderneemster.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws