Lesley-Ann Poppe haalt zwaar uit: "Die snoodaard heeft me al zoveel gelapt" Nieuws
Nieuws

Lesley-Ann Poppe haalt zwaar uit: "Die snoodaard heeft me al zoveel gelapt"

Lesley-Ann Poppe haalt zwaar uit: "Die snoodaard heeft me al zoveel gelapt"

Vorige week was er een politie-inval in het beautycentrum van Lesley-Ann Poppe. Ze denkt meteen ook te weten wie hier achter zit. Volgens haar gaat het om een jaloerse concurrent.

De politie viel op 18 september binnen in de Beauty & Medical Academy van Lesley-Ann en haar vriend Kevin Lebreton in Antwerpen. Ze zouden cursussen en en materialen aanbieden voor handelingen die alleen door een arts mogen worden uitgevoerd.

Lesley-Ann Poppe denkt dat de klacht van "een jaloerse concurrent" komt. "De snoodaard die ik in gedachten heb, heeft me al verschillende zaken gelapt, en heeft al verschillende klachten ingediend", vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

Lesley-Ann nam deze zomer topadvocaat Kris Luyckx onder de arm om de lasterlijke aantijgingen te stoppen. "Deze klacht kadert dus gewoon in een reeks anonieme klachten die nergens op slaan: iemand haalt er plezier uit om me in een slecht daglicht te zien staan.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws