Lesley-Ann Poppe choqueert volgers met poedelnaakte foto van borsten terwijl ze vastgebonden zit Nieuws
Nieuws

Lesley-Ann Poppe choqueert volgers met poedelnaakte foto van borsten terwijl ze vastgebonden zit

Lesley-Ann Poppe choqueert volgers met poedelnaakte foto van borsten terwijl ze vastgebonden zit

Lesley-Ann Poppe trakteert haar Instagramvolgers regelmatig op pikante kiekjes van zichzelf. Afgelopen zomer kreeg de blondine nog veel commentaar te slikken omdat haar tepelpiercings zichtbaar waren op een foto. Maar nu gaat Lesley-Ann nog een stapje verder.

Lesley-Ann Poppe deinst er niet voor terug om regelmatig een uitdagende foto op haar Instagrampagina te plaatsen. Helaas kreeg ze daarvoor ook al heel wat kritiek. Zo kwam ze afgelopen zomer nog in een kleine mediastorm terecht nadat haar tepelpiercings zichtbaar waren in het topje dat ze droeg.

Nu choqueert ze haar fans opnieuw. Zo deelde de blondine zonet een heel bijzondere reeks foto's op Instagram. Daarop poseert de blondine namelijk poedelnaakt voor de camera terwijl haar handen vast geboeid zitten.

Maar Lesley-Ann deelde de kiekjes niet zomaar. De onderneemster wilt met haar post namelijk reclame maken voor haar gloednieuwe Valentijnsbox. "Onze Valentijnsbox is er! Maak je Valentijn wat spannender en shop de box!", klinkt het.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws