Leontine Borsato verbluft iedereen met compleet nieuwe look: "Net Julia Roberts" Nieuws
Nieuws

Leontine Borsato verbluft iedereen met compleet nieuwe look: "Net Julia Roberts"

Leontine Borsato verbluft iedereen met compleet nieuwe look: "Net Julia Roberts"

Leontine Borsato is na een zeer zware periode opnieuw gelukkig in de liefde. Zo heeft de ex van Marco Borsato sinds kort een nieuwe vlam. Nu ging Leontine ook voor een compleet nieuwe look. En die lokt heel wat reacties uit bij haar volgers.

Leontine Borsato beleefde een ontzettend moeilijk jaar nadat haar man Marco Borsato beschuldig werd van grensoverschrijdend gedrag. Maar nu straalt Leontine opnieuw en daar zit haar nieuwe vriend zonder twijfel voor iets tussen.

Zo maakte Leontine begin oktober bekend dat ze opnieuw verliefd is. De gelukkig is John Huiberts, een ondernemer en miljonair. En bij die nieuwe start hoort blijkbaar ook een nieuwe look. Zo liet Leontine zich een nieuw kapsel aanmeten. Ze deelde op Instagram ook enkele foto's van het resultaat.

Leontine ging voor een kortere coupe en liet haar lokken een beetje bijkleuren. Haar fans zijn alvast fan van haar nieuwe kapsel en overstelpen haar met complimenten. "Mooi, zoveel gelijkenis met Julia Roberts", schrijft iemand. "Prachtig", "Waanzinnig mooi" en "Staat je geweldig", klinkt het ook nog in de commentaren onder de foto's.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws