"Lekker kontje!": 'Big Brother'-winnares Jill Goede gaat uit de kleren en doet Instagram bijna crashen Nieuws
Nieuws

"Lekker kontje!": 'Big Brother'-winnares Jill Goede gaat uit de kleren en doet Instagram bijna crashen

"Lekker kontje!": 'Big Brother'-winnares Jill Goede gaat uit de kleren en doet Instagram bijna crashen

Jill Goede, die in 2021 'Big Brother' won, ziet er sinds een tijdje helemaal anders uit. Zo verloor de 'Big Brother'-winnares maar liefst 17 kilo op een jaar tijd. Op Instagram pronkt ze nu met haar nieuwe lichaam.

"Ik ben de laatste tijd heel wat veranderd voor mijn doen. Ik ben zeventien kilo afgevallen in een jaartje", vertelde Jill Goede enkele weken geleden aan RTL Boulevard. De blondine begon een jaar geleden namelijk intensief te sporten.

"Ik vond sporten eerst verschrikkelijk, maar ik ben toen met mijn vriend (Jill Goede vormt sinds een jaar een koppel met Leroy de Rouw, die in 2022 meedeed aan 'Big Brother' red.) gaan sporten en een beetje op mijn eten gaan letten", aldus Jill. En zo verloor ze dus bijna 20 kilo op een jaar tijd.

Lekker kontje

Op Instagram trakteerde de realityster haar volgers nu op een enkele sexy kiekjes van haar achterwerk. En daarvoor krijgt ze heel wat complimenten. “Beauty!”, “Wat ben je mooi!”, “Lekker kontje meid”, “Wat ben je prachtig!” en “Wauw, mooie foto’s!”, klinkt het onder meer in de reacties onder de sexy kiekjes.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws