Leen Dendievel geschokt: "Dit komt hard binnen" Nieuws
Nieuws

Leen Dendievel geschokt: "Dit komt hard binnen"

Leen Dendievel geschokt: "Dit komt hard binnen"

Leen Dendievel heeft op Instagram openhartig geschreven over het slechte gevoel dat ze overhield aan een commentaar van een van haar volgers. Ze werd er beoordeeld op haar uiterlijk.

“Er moet me iets van het hart”, schrijft Leen op haar Instagram-profiel. “Ik werd vandaag beoordeeld, of eerder ‘gequoteerd’ op mijn uiterlijk door een van mijn volgers. Wat ogenschijnlijk onschuldig bedoeld was, kwam toch binnen”, schrijft de voormalige actrice van 'Thuis'.

“Ik ben een mens, die zich had aangekleed en terecht vond dat ze goed voor de dag kon komen. Ik kreeg er zelfs complimenten over”, vertelt Leen Dendievel.

“Ik zou nooit, lees NOOIT, iemand een ongevraagde recensie geven over zijn/haar/hen uiterlijk. Want het is hoe die zich voelt wat belangrijk is! Wat voor u belangrijk leek, was oa. of mijn oorbellen pastten bij mijn jumpsuit”

“Wel, lieve volger, wie zegt dat die oorbellen niet van onschatbare emotionele waarde voor me zijn? Wie mag zeggen of dat goed of fout is? Wie zegt dat het geoorloofd is zomaar iemand van commentaar te voorzien, ongevraagd? Omdat ik een bekend gezicht heb? Omdat ik er maar tegen moet kunnen?"

Het gaat zelfs niet om mij, maar om de mensen bij wie u dit misschien nog doet. Zij die zich wel eens serieus gekwetst kunnen voelen door nutteloze woorden.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws