Leen Dendievel doet schokkende onthulling: "Happend op zoek naar de nooduitgang"  Nieuws
Nieuws

Leen Dendievel doet schokkende onthulling: "Happend op zoek naar de nooduitgang" 

Leen Dendievel doet schokkende onthulling: "Happend op zoek naar de nooduitgang" 

Leen Dendievel deelt een pakkend bericht op Instagram. Ze plaatst een kort fragment uit haar nieuwe boek waarin ze vertelt over een zware paniekaanval.

Vanaf 22 november is het nieuwe boek van Leen Dendievel te koop in de boekhandel. In ‘Laat angst niet regeren, asem’ praat ze openlijk over hoe angst haar eigen leven beïnvloedt. “Hoewel het geen ‘nieuw’ boek is, is het wel echt aan ander boek geworden”, zei ze eerder al. “Ik heb mijn verhaal van toen tot nu geïntegreerd”, klonk het. Ze heeft namelijk eerder al het boek genaamd ‘Asem’ uitgebracht.

Bovendien is ‘Laat angst niet regeren, asem’ een hoopvol boek geworden. Zo schrijft ze onder meer over haar paniekaanvallen en hoe ze die overkomt. Die aanvallen waren soms heel erg heftig. Leen deelt nu een fragmentje van het boek waarin ze vertelt over een paniekaanval op een filmpremière. “Niks is wat het lijkt”, zet ze erbij. Zo poseerde ze net daarvoor nog op de rode loper.

Haar volgers laten alvast weten dat ze uitkijken naar het boek en dat ze heel sterk is om dit met iedereen te delen. “Zo herkenbaar dat stukje tekst”, “Heel benieuwd”, “Zo herkenbaar, deze haal ik in huis” en “Ik weet dat het me gaat helpen om bevestigd te zien dat ik hetzelfde voel en dat ik niks verzin”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws