Laurins Dursin, de vriend van Julie Vermeire, opgenomen in het ziekenhuis Nieuws
Nieuws

Laurins Dursin, de vriend van Julie Vermeire, opgenomen in het ziekenhuis

Laurins Dursin, de vriend van Julie Vermeire, opgenomen in het ziekenhuis

Julie Vermeire vormt inmiddels al meer dan twee jaar een koppel met Laurins Dursin. Helaas heeft de dochter van Jacques Vermeire nu droevig nieuws te melden over haar vriend.

Julie Vemeire en Laurins Dursin maakten ruim twee jaar geleden, op kerstavond 2020, hun relatie bekend op Instagram. In het voorjaar van 2022 ging het koppel ook samenwonen. Julie en Laurins verhuisden naar hun eigen stekje in Kortrijk.

Maar nu heeft Julie op haar Instagramverhaal minder goed nieuws te melden over haar vriend. Zo deelt de blondine een foto vanuit het ziekenhuis. Daarop zien we Laurins liggen in het ziekenhuisbed. Julie bracht hem een bezoekje en bracht een ballon van Bumba mee.

"Mijn hamstertje", schreef ze erbij. Wat er precies aan de hand is met Laurins, vertelde ze niet maar Laurins' hamsterwangen doen vermoeden dat hij enkele tanden moest laten trekken. Inmiddels is Laurins ook al opnieuw thuis. Zo deelde Julie een liefdevolle foto van haar vriend en haar hondje Sunny in de zetel.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws