Laura uit 'Blind Getrouwd' bijzonder emotioneel over overlijden: "Ik zou er alles voor geven" Nieuws
Nieuws

Laura uit 'Blind Getrouwd' bijzonder emotioneel over overlijden: "Ik zou er alles voor geven"

Laura uit 'Blind Getrouwd' bijzonder emotioneel over overlijden: "Ik zou er alles voor geven"

Voor Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' was het maandag een zeer emotionele dag. Laura, die zelf pas mama is geworden, stond stil bij het overlijden van haar eigen moeder.

Laura was zelf nog heel jong toen haar mama kwam te overlijden. Op Instagram deelt ze een foto van zichzelf en haar zoontje. Vervolgens zien we een foto van haar moeder met de kleine Laura.

"Een mama zijn, een mama hebben. 2 foto’s, 2 mama’s Op 26.09.2000 stortte mijn wereld in. Nadat ik wakker werd gemaakt door mijn tante en naar de slaapkamer van mijn mama wandelde, zag ik verschillende mensen in ons huis die daar niet hoorde te zijn. Mijn mama had hard gevochten, maar de strijd verloren", legt Laura uit.

34 jaar, 2 kindjes, een fantastische job, in de fleur van haar leven, maar het mocht niet zijn. 2 jaar eerder had 1 hersenscan ervoor gezorgd dat de grond onder haar voeten werd weggetrokken. Kanker. Alles zou ik afgeven om terug te weten hoe je stem klonk, hoe je kusjes aanvoelde, hoe je armen rond me sloegen als ik troost nodig had. Ik ben het verdomme allemaal vergeten mama. Maar wat ik niet vergeten ben, is hoe een geweldige mama je voor ons was."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws