Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' verbluft met sexy vakantiefoto in badpak: "Wow!" Nieuws
Nieuws

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' verbluft met sexy vakantiefoto in badpak: "Wow!"

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' verbluft met sexy vakantiefoto in badpak: "Wow!"

Laura Lieckens, die je nog kan kennen van haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’ in 2020, is afgelopen zomer voor het eerst mama geworden. Samen met haar vriend Yorben en haar zoontje trok ze nu op vakantie naar Tenerife. Op Instagram deelde ze daar nu ook enkele beelden van.

Laura Lieckens nam in 2020 deel aan 'Blind Getrouwd'. Ze werd toen gekoppeld aan Sonny, maar helaas hadden de twee op geen enkel moment een romantische klik. Niet veel later vond Laura de liefde bij haar vriend Yorben.

Zij bezegelden hun liefde afgelopen zomer met een prachtige zoon. Zo beviel Laura op 7 augustus van zoontje Eben. Inmiddels is hun kleine spruit al 6,5 maanden oud. Afgelopen week trok de 'Blind Getrouwd'-kandidate samen met haar gezin op vakantie.

Zo genoten ze samen van een deugddoende vakantie in Tenerife. Op Instagram deelde Laura nu ook een prachtige foto met haar zoontje. Daarop poseert Laura in een zwart badpak met diepe decolleté. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk. “Supermooie foto”, “Staat je beeldig!”, “Prachtig!” en “Wow!”, klinkt het in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws