Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' laat wel heel diep in haar volle boezem kijken Nieuws
Nieuws

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' laat wel heel diep in haar volle boezem kijken

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' laat wel heel diep in haar volle boezem kijken

Laura Lieckens werd bekend door haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’ in 2020. Dat werd helaas geen succes voor de blondine. Op Instagram trakteert Laura haar volgers nu op een sexy kiekje van zichzelf.

Laura Lieckens nam drie jaar geleden deel aan ‘Blind Getrouwd’. Ze werd toen gekoppeld aan Sonny, maar helaas was er van een romantische klik geen sprake. Inmiddels is Laura wel al een tijdje gelukkig samen met haar nieuwe vriend Yorben.

Vorige zomer is Laura ook voor het eerst mama geworden. Zo beviel de 'Blind Getrouwd'-deelneemster op 7 augustus van een zoontje, Eben. Maar van extra zwangerschapkilo's is alvast niets meer te merken.

Zo deelde Laura zopas een prachtige selfie op haar Instagramverhaal. Daarop zien we de blondine poseren in een strak, zwart jurkje met een diepe decolleté. Blijkbaar had Laura een lunchdate met de redactie van het weekblad 'Flair'. "Na een geslaagde lunchdate met de fantastische madammen van 'Flair', is het terug werkendag", staat er te lezen bij de foto.

Bron: Instagram Stories @lauralieckens
Bron: Instagram Stories @lauralieckens

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws