Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' doet aangrijpende bekentenis: "Héél verdrietig" Nieuws
Nieuws

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' doet aangrijpende bekentenis: "Héél verdrietig"

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' doet aangrijpende bekentenis: "Héél verdrietig"

Intussen heeft Laura Lieckens al een eigen kindje en is ze verloofd met haar vriend Yorben. In een nieuw interview blikt ze toch nog even terug op haar ‘Blind Getrouwd’-avontuur. De blondine onthult namelijk dat ze het erg moeilijk heeft gehad met al de negatieve reacties op sociale media.

Laura Lieckens nam drie jaar geleden deel aan het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’. Ze stapte toen in het huwelijksbootje met Sonny, maar al snel werd duidelijk dat ze geen perfecte match waren. Ook de kijkers hadden direct hun mening klaar. “Ik werd keihard beoordeeld op mijn uiterlijk”, geeft ze toe aan Het Laatste Nieuws.

“Ik heb een wijnvlek, waardoor mijn mond een beetje scheef trekt”, legt Laura uit. Daar hadden de kijkers meteen wat over te zeggen. “Jij met je scheef bakkes” of “Jij zou niet mogen leven”, kreeg ze onder meer te horen. “Heel heftig, ja”, aldus Laura. Die opmerkingen kon ze allemaal lezen toen de eerste lockdown net begonnen was.

“In die periode voelde ik me heel eenzaam. Want hoe konden mensen zo’n sterke mening over me hebben, terwijl ze me nog nooit hadden ontmoet?”, klinkt het. Laura is daar heel verdrietig om geweest. “Ook familieleden zagen af door het erg negatieve beeld dat plots online van me gecreëerd werd”, biecht ze op. Toch heeft het 'Blind Getrouwd'-gezicht het op een bepaald moment kunnen loslaten. “Ik besefte dat je niet voor iedereen goed kan doen”, onderstreept ze.

Boek

Momenteel schrijft ze aan een boek over haatreacties op sociale media. Zo wil ze anderen in een soortgelijke ervaring een hart onder de riem steken. “De periode destijds heeft me absoluut beïnvloed, maar toch vooral in de positieve zin. Ik ben er weerbaarder door geworden en kan nu beter om met kritiek”, aldus Laura. “Maar als je niet sterk in je schoenen staat, geloof ik echt dat zoveel haat je voorgoed kan tekenen”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws