Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' deelt prachtig nieuws met haar vriend Yorben: "Ja gezegd!" Nieuws
Nieuws

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' deelt prachtig nieuws met haar vriend Yorben: "Ja gezegd!"

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' deelt prachtig nieuws met haar vriend Yorben: "Ja gezegd!"

Laura Lieckens deed in 2020 mee aan 'Blind Getrouwd'. Daar hield ze helaas geen partner aan over. Maar inmiddels is Laura wel al een tijdje gelukkig samen met haar vriend Yorben. Op Instagram heeft Laura nu ook fantastisch nieuws te melden over hun tweetjes.

Laura Lieckens was drie jaar geleden te zien in ‘Blind Getrouwd’. Ze werd toen gekoppeld aan Sonny, maar dat avontuur werd helaas geen succes. Kort daarna vond Laura de liefde bij Yorben. Vorige zomer mochten ze ook samen een zoontje verwelkomen.

Zo beviel de ‘Blind Getrouwd’-kandidate op 7 augustus 2022 van Eben. Yorben heeft al een dochtertje uit een eerdere relatie, Enthe, waar Laura ook plusmama van is. Nu heeft het koppel nog meer heuglijk nieuws te melden.

Zo heeft Yorben Laura zopas ten huwelijk gevraagd. "Technisch gezien is het van de moetes, maar het is ook echt uit liefde. Hij schonk me de twee kostbaarste bezittingen in mijn leven en hij weet ook de bitch in mij te appreciëren. Dan kan je alleen maar ‘ja’ zeggen", schrijft Laura bij een prachtige foto op Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws