Lars keert deze week eindelijk terug in 'Familie': Kürt Rogiers deelt zelf de eerste spannende beelden Nieuws
Nieuws

Lars keert deze week eindelijk terug in 'Familie': Kürt Rogiers deelt zelf de eerste spannende beelden

Lars keert deze week eindelijk terug in 'Familie': Kürt Rogiers deelt zelf de eerste spannende beelden

Fans hebben er bijna twee maanden op moeten wachten maar deze week is het eindelijk zover: dan maakt Lars (Kürt Rogiers) opnieuw zijn intrede in 'Familie'. De acteur deelde nu ook al de eerste beelden van zijn comeback in de populaire.

Lars was voor het laatst in 'Familie' te zien tijdens de eerste aflevering van dit seizoen. Hij verdween uit beeld nadat hij zag hoe zijn halfbroer Koen (Sieg De Doncker) Veronique (Sandrine André) uit het water redde nadat zij met haar auto crashte.

Ondertussen is geweten dat hij in Nice verbleef. Maar hij kreeg het de laatste tijd ook zwaar te verduren nadat geruchten de ronde doen dat Lars aanwezig was op seksfeestjes met minderjarigen. Het is dus voor iedereen bang afwachten wat er zal gebeuren bij zijn terugkeer.

En die terugkeer gebeurt deze week. Kürt Rogiers deelde nu ook zelf al de eerste beelden van zijn comeback op Instagram. "He's back, bitches", schrijft de acteur erbij. Op de beelden is te zien hoe Lars zijn halfbroer Koen staat op te wachten in zijn appartement. Benieuwd wat dat zal geven!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws