Kürt Rogiers stapt naar bazen bij VTM: "Ik trek aan de alarmbel" Nieuws
Nieuws

Kürt Rogiers stapt naar bazen bij VTM: "Ik trek aan de alarmbel"

Kürt Rogiers stapt naar bazen bij VTM: "Ik trek aan de alarmbel"

Kürt Rogiers is zeer vaak te zien op VTM. Hij heeft een hoofdrol in 'Familie', maar was ook te zien in 'De Schaal van Pascale' en 'K2 zoekt K3'. Het werd allemaal wat veel voor de presentator en acteur.

Kürt heeft dan ook ingegrepen, zo vertelt hij zelf in een babbel met het weekblad Primo. "Ik heb dus aan de alarmbel getrokken", klinkt het. "Ik heb aan mijn bazen gezegd dat ze me al eens mogen overslaan voor een volgend programma."

Hij kan naar eigen zeggen prima genieten van een lege agenda. "Dat is wel eens fijn, want rust is nodig! Dat voel ik nu. Een NPD'tje - een Niet Presteer Dag - vind ik zalig. Ik kan echt extreem lui zijn. Allerlei plannen maken maar die op het moment zelf negeren."

"Dan komen mijn vrouw en kinderen thuis, vragen ze wat ik heb gedaan, en antwoord ik zonder me schuldig te voelen: 'Niks!'", lacht Kürt. De fans van 'Familie' hoeven alvast geen schrik te hebben. Daar blijft Kürt gewoon acteren als Lars.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws