Kürt Rogiers over andere BV: "Ik heb vaak naakt op haar gelegen" Nieuws
Nieuws

Kürt Rogiers over andere BV: "Ik heb vaak naakt op haar gelegen"

Kürt Rogiers over andere BV: "Ik heb vaak naakt op haar gelegen"

Kürt Rogiers gaat volledig naakt in 'De familie Claus 3'. De acteur heeft er geen problemen mee om naakt te gaan, zo vertelt hij in TV-Familie.

"Iedereen begint daar nu over. ‘Amai, moet je daarvoor 50 worden... om nog eens een naaktscène te spelen?’ zeggen ze dan", lacht Kürt in TV-Familie. "Maar kom. ’t Is in feite niet meer dan een gimmick. Zeker geen ‘Fifty Shades’ of zo. Er kijken ook kindjes mee, natuurlijk..."

Kürt begrijpt niet goed waarom er zoveel ophef is over zo'n naaktscène. Hij ziet zich een opvallende evolutie aftekenen. "Het lijkt wel of onze maatschappij op dat vlak is verpreutst. Destijds in ‘Wittekerke' had ik heel wat naaktscènes. Ik heb vaak naakt op Sandrine André gelegen."

"Ook in ‘Familie’, trouwens", gaat Kürt verder. "Om nog maar over die vele naaktscènes in ‘Costa!’ te zwijgen. En als er nu nog maar een schaduw van een borst te zien is, is er al paniek. Een opmerkelijke evolutie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws