Kürt Rogiers onthult de echte reden waarom hij twee maanden niet op de set van 'Familie' stond Nieuws
Nieuws

Kürt Rogiers onthult de echte reden waarom hij twee maanden niet op de set van 'Familie' stond

Kürt Rogiers onthult de echte reden waarom hij twee maanden niet op de set van 'Familie' stond

De fans van ‘Familie’ springen een gat in de lucht, want Lars is eindelijk terug te zien in de soap. Acteur Kürt Rogiers verklapt nu de reden waarom hij even verdween.

Eindelijk schittert Kürt Rogiers terug in ‘Familie’ als Lars De Wulf. Het personage was namelijk verdwenen voor enkele maanden, maar nu komt hij orde op zaken stellen. Volgens de acteur gaan de kijkers verschieten van wat er allemaal nog gaat gebeuren. “Ze gaan er echt van smullen”, vertelt hij enthousiast aan TeVeBlad.

De ‘Familie’-fans zijn alvast heel blij dat ze Kürt terug op tv kunnen zien. Op straat kreeg hij namelijk vaak de vraag te horen wanneer hij terug zou komen. “Eigenlijk wilden we Lars’ terugkeer een verrassing houden, maar er waren op korte tijd al heel wat personages verdwenen en ik had het gevoel dat we de fans moesten geruststellen”, aldus Kürt.

Het stond volgens hem ook altijd al vast dat Lars zou terugkeren. “Ik had gewoon op een bepaald moment gevraagd om een rustigere periode”, bekent hij. “Uiteindelijk zijn dat twee maanden geworden, zodat het personage van Sieg een fond kon leggen en de terugkomst van Lars een waar spektakel werd”, vertelt Kürt. “Het heeft zijn effect alleszins niet gemist”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws