Kürt Rogiers maakt zich zeer grote zorgen om zijn ouders: "Confronterend om te zien" Nieuws
Nieuws

Kürt Rogiers maakt zich zeer grote zorgen om zijn ouders: "Confronterend om te zien"

Kürt Rogiers maakt zich zeer grote zorgen om zijn ouders: "Confronterend om te zien"

Veel fans zijn ontzettend blij dat Lars, gespeeld door Kürt Rogiers, opnieuw in 'Familie' te zien is. Maar helaas heeft de acteur zelf nu ook minder goed nieuws aan te kondigen. Het gaat namelijk niet zo goed met de gezondheid van zijn ouders.

Zo vertelt de 'Familie'-acteur in Story dat zowel zijn vader als zijn moeder met ernstige gezondheidsproblemen kampen. "Mijn vader heeft al een paar jaar chronische kanker. Die had prostaatkanker, maar dat werd dan darmkanker, beenmergkanker, blaaskanker ...", vertelt Kürt.

Helaas is dat niet het enige gezondheidsprobleem van zijn ouders. Ook de moeder van Kürt gaat zienderogen achteruit. "Mijn moeder zit in het beginstadium van dementie. Ze vergeet dingen, praat trager omdat ze moet nadenken over haar woorden en is minder mobiel", vertelt de acteur openhartig.

Daar heeft niet alleen zijn mama maar ook Kürt zelf het erg moeilijk mee. "Het is confronterend om haar zo te zien. Vijf jaar geleden was ze nog zo’n vitale vrouw ...", klinkt het. Toch probeert de acteur om positief te blijven. "We proberen ons te focussen op het positieve en er alles uit te halen", besluit Kürt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws