Kürt Rogiers en Sandrine André hebben iets te vieren: "Oooh, gefeliciteerd!" Nieuws
Nieuws

Kürt Rogiers en Sandrine André hebben iets te vieren: "Oooh, gefeliciteerd!"

Kürt Rogiers en Sandrine André hebben iets te vieren: "Oooh, gefeliciteerd!"

Sandrine André zet haar geliefde collega Kürt Rogiers in de kijker. De actrice deelde een selfie van zichzelf en Kürt naar aanleiding van zijn verjaardag.

Kürt is namelijk 52 jaar geworden vandaag. De twee hebben uitgerekend vandaag samen een draaidag en dan nog wel een buitenopname. Aangezien het regende in Lier, moesten ze zich even schuilhouden. Zo vonden ze de tijd om een leuke selfie op Instagram te delen.

"Op z’n verjaardag samen wachten tot de regen stopt….. happy birthday, Kürt", schrijft Sandrine bij de foto op Instagram. Uiteraard krijgt de acteur ook tal van felicitaties van de volgers van Sandrine. "Ooh, gefeliciteerd", "Gelukkige verjaardag, Kürt" en "De twee toppertjes van 'Familie'", schrijft ook nog iemand.

Kürt en Sandrine zijn al jarenlang goede vrienden en collega's. Zo speelden ze onder meer samen in 'Wittekerke' en 'Sara'. Intussen spelen ze al jarenlang Lars en Veronique in 'Familie'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws