Kürt Rogiers doet zeer verrassende onthulling over exit bij 'Familie' Nieuws
Nieuws

Kürt Rogiers doet zeer verrassende onthulling over exit bij 'Familie'

Kürt Rogiers doet zeer verrassende onthulling over exit bij 'Familie'

Kürt Rogiers heeft tegenover HLN Showbits een verrassende onthulling gedaan. Blijkbaar koos Kürt er niet zelf voor om tijdelijk uit 'Familie' te verdwijnen.

Dat leek zo eerder wel het geval. Omwille van zijn andere drukke bezigheden, zou Kürt geen tijd hebben gehad voor de opnames van 'Familie'. "Er is onder andere gezegd van: 'Kürt gaat voor Nachtwacht (de musical, red.) uit 'Familie' of voor 'De Schaal van Pascale'.' Dat klopt helemaal niet", benadrukt de acteur.

"Het is echt volgens het scenario", aldus Kürt. "Daar heeft men bedacht van: 'ah, we moeten hem eruit schrijven zodanig dat ze nu een broeihaard aan verschillende verhaallijnen kunnen creëren. En dan op het gepaste moment kom ik terug."

Het is al bekend dat Kürt de opnames bij 'Familie' heeft hervat. Wanneer hij op het scherm weer te zien zal zijn, is nog niet duidelijk. Lars zal allicht over enkele maanden weer te zien zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws