Koninklijk paleis deelt zeer opmerkelijk nieuws over prinses Elisabeth  Nieuws
Nieuws

Koninklijk paleis deelt zeer opmerkelijk nieuws over prinses Elisabeth 

Koninklijk paleis deelt zeer opmerkelijk nieuws over prinses Elisabeth 

Op zaterdag 6 mei wordt koning Charles III (74) officieel gekroond tot koning van het Verenigd Koninkrijk. Zopas bevestigden koning Filip en koningin Mathilde dat ze daarbij aanwezig zullen zijn. Maar ook prinses Elisabeth zakt opvallend genoeg af naar Buckingham Palace.

In maart raakte bekend dat Charles onze royals had uitgenodigd voor de kroning. Daardoor breekt hij met een jarenlange traditie. Op de kroning van zijn moeder koningin Elizabeth in 1953 waren immers geen buitenlandse monarchen welkom.

Inmiddels raakte ook bekend dat koning Filip en koningin Mathilde de kroning van Charles zullen bijwonen. Dat nieuws werd zopas bevestigd door het koninklijk paleis. Eerder lieten onze noorderburen, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, al weten dat ze op de kroning aanwezig zullen zijn.

Ook prinses Elisabeth van de partij

Maar dat is niet alles. Ook onze kroonprinses Elisabeth zal van de partij zijn. De kroning op 6 mei zal ze niet bijwonen, maar op vrijdag 5 mei zal ze wel aanwezig zijn op de receptie voorafgaand aan de kroning in Buckingham Palace.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws