Wondermooi: koninklijk paleis deelt nieuwe verjaardagskiekjes van koning Filip en prinses Eléonore Nieuws
Nieuws

Wondermooi: koninklijk paleis deelt nieuwe verjaardagskiekjes van koning Filip en prinses Eléonore

Wondermooi: koninklijk paleis deelt nieuwe verjaardagskiekjes van koning Filip en prinses Eléonore

Afgelopen weekend was het dubbel feest bij het Belgische koningshuis. Zowel koning Filip als prinses Eléonore waren namelijk jarig. Om hun verjaardag te vieren, deelde het koninklijke paleis nieuwe portretfoto's van twee royals.

Koning Filip mocht afgelopen zaterdag 15 april 63 kaarsjes uitblazen. Bij zo'n speciale gelegenheid deelt het koningshuis ook vaak nieuwe portretfoto's. Zo kregen ook nu een nieuw kiekje van onze koning te zien op Instagram.

Daarop poseert koning Filip in Zuid-Afrika. "Er hangt een verjaardag in de lucht … De koning viert vandaag zijn 63ste verjaardag!", staat er in het onderschrift te lezen. Een dag later was het de beurt aan zijn dochter, prinses Eléonore.

Zo is de jongste dochter van koning Filip en koningin Mathilde op 16 april 15 jaar geworden. Ook van haar werden enkele nieuwe beelden verspreid op Instagram. "Gelukkige 15e verjaardag, prinses Eléonore!", klinkt het onder de kiekjes. Haar foto's werden genomen in het Koninklijk Domein van Laken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws