Erg aangeslagen koning Filip en koningin Mathilde reageren voor het eerst op overlijden Queen Elizabeth II Nieuws
Nieuws

Erg aangeslagen koning Filip en koningin Mathilde reageren voor het eerst op overlijden Queen Elizabeth II

Erg aangeslagen koning Filip en koningin Mathilde reageren voor het eerst op overlijden Queen Elizabeth II

Het Verenigd Koninkrijk is in diepe rouw na het overlijden van Queen Elizabeth II. Ze werd 96 jaar en zat maar liefst 70 jaar op de troon. Ook onze Belgische koning Filip en koningin Mathilde hebben nu gereageerd op het overlijden van de Britse koningin.

“Wij zijn diep verslagen door het nieuws over het overlijden van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II", staat er te lezen op de officiële Instagrampagina van het Belgische koningshuis. "Ze was een buitengewone persoonlijkheid. We bewaren voor altijd dierbare herinneringen aan deze grote dame die tijdens haar hele koningschap blijk gaf van waardigheid, moed en toewijding."

"Elke van onze ontmoetingen staat voor altijd in ons geheugen gegrift", klinkt het verder. "Het Verenigd Koninkrijk verliest een bijzondere vorstin die een diepe stempel heeft gedrukt op de geschiedenis. We willen onze oprechte deelneming betuigen aan de koninklijke familie en aan het Britse volk. Rust in vrede, Majesteit, aan de zijde van uw geliefde echtgenoot.” ⁣

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws