Komt er nog een tweede seizoen van 'De Vermeires' na de zware kritiek? Julie Vermeire reageert Nieuws
Nieuws

Komt er nog een tweede seizoen van 'De Vermeires' na de zware kritiek? Julie Vermeire reageert

Komt er nog een tweede seizoen van 'De Vermeires' na de zware kritiek? Julie Vermeire reageert

De Vermeires, de docusoap rond de familie Vermeire, was geen heel groot succes op VTM. Er kwam ook veel kritiek op. Komt er dan nog wel een tweede seizoen?

Julie laat weten dat - ondanks de kritiek - het toch erg leuk was om zo'n docusoap te maken. “We vonden het heel fijn om te maken”, geeft ze aan bij Het Laatste Nieuws. “Het was leuk om gewoon met de familie veel dingen te doen. Allee ik zeg het, dat is zo leuk als je dat mag doen."

Julie kan echter zelf niet antwoorden op de vraag of er een nieuw seizoen komt van 'De Vermeires'. “Of er een tweede seizoen komt, dat hangt af van VTM”, zegt ze.

Zelf heeft Julie alvast nog zin om afleveringen te maken. “Ik bedoel, als je met je familie dingen kan doen en de mensen vinden het leuk, ja, dat is gewoon tof”, luidt het. De Vermeires kwamen als docusoap in het rijtje van de Pfaffs, De Planckaerts en De Verhulstjes.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws