Komt er een nieuw seizoen van 'De Pfaffs'? Kelly Pfaff heeft meer nieuws Nieuws
Nieuws

Komt er een nieuw seizoen van 'De Pfaffs'? Kelly Pfaff heeft meer nieuws

Komt er een nieuw seizoen van 'De Pfaffs'? Kelly Pfaff heeft meer nieuws

Voor Kelly Pfaff hoeft er alvast geen vervolg meer te komen op 'De Pfaffs'. Ze kijkt er immers niet met zo'n positieve gevoelens op terug.

“We zijn tien jaar met ‘De Pfaffs’ op tv geweest en de reeks wordt nu heruitgezonden", legt Kelly uit in Primo. "We zijn daarin ons eerlijke zelf uit respect voor de kijkers. De schone schijn ophouden zou te vermoeiend zijn. Maar je voelt je wel naakt als je zoiets doet, hé.”

“De kinderen vinden die beelden van 21 jaar geleden grappig, maar ik niet", vervolgt Kelly. "Mijn tenen krullen omdat ik mijn moeder soms de volle laag geef, want na de bevalling van Kenji had ik last van mijn hormonen."

Voor Kelly is het goed geweest. Ze wil er niet meer naar kijken. "Ik vind het gênant om dat te zien en daarom kijk ik niet. Op de duur werden we typetjes. En dan die roddels in de pers waar we niets tegen konden beginnen... Het was tijd dat die sneltrein stilviel.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws