Koen Wauters is heel duidelijk: "Ik denk er niet aan, bij VTM wéten ze dat" Nieuws
Nieuws

Koen Wauters is heel duidelijk: "Ik denk er niet aan, bij VTM wéten ze dat"

Koen Wauters is heel duidelijk: "Ik denk er niet aan, bij VTM wéten ze dat"

Gert Verhulst heeft veel succes met zijn docusoap 'De Verhulstjes'. Daarin worden de fratsen van zijn gezin gevolgd. Het programma kan rekenen op een trouwe reeks fans.

Gert vindt dat zijn tv-collega Koen Wauters zich ook aan zo'n docusoap zou moeten wagen. Gert heeft veel respect voor Koen. "Er wordt te weinig benadrukt dat jouw carrière ongezien is in de Vlaamse showbizz. Jouw status is buiten proportie”, zegt Gert aan Koen in Dag Allemaal.

Een docusoap over Koen zou volgens Gert druk worden bekeken. “Ik zou een trouwe kijker van ‘De Wautersjes’ zijn, Koen”, klinkt het bij de topman van Studio 100. Koen zelf denkt er echter helemaal anders over.

“’t Zal toch niet gebeuren”, reageert de zanger/presentator. “Bij VTM wéten ze dat ze mij geen docusoap moeten voorstellen. Ik ben er niet vies van om mij eens aan een ander soort televisie te wagen, maar toch liever niet op die manier.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws