Koen Wauters doet iets prachtigs voor Noémie Wolfs: "Je weet niet hoe gelukkig jij me hiermee maakt" Nieuws
Nieuws

Koen Wauters doet iets prachtigs voor Noémie Wolfs: "Je weet niet hoe gelukkig jij me hiermee maakt"

Koen Wauters doet iets prachtigs voor Noémie Wolfs: "Je weet niet hoe gelukkig jij me hiermee maakt"

Noémie Wolfs gaat binnenkort touwen met haar vriend Simon Casier. Haar grote droom is dat Clouseau haar favoriete nummer ‘Nobelprijs’ komt zingen op de bruiloft en dat verzoek kan Koen Wauters natuurlijk niet afwijzen.

Noémie Wolfs is al even samen met Balthazar-bassist Simon Casier en het koppel zal volgend jaar in het huwelijksbootje stappen. De zangeres zou heel graag willen dat Clouseau haar lievelingsliedje ‘Nobelprijs’ komt zingen op haar bruiloft. Op de radio krijgt ze een unieke kans om dat aan Koen Wauters te vragen.

Noémie was namelijk te gast in het Radio1-programma ‘Belpop Helden’ en daarin bracht ze een eerbetoon aan Clouseau. Plots had ze een erg duidelijke vraag voor de band. “Willen jullie op mijn trouwfeest spelen?”, aldus de zangeres. “Een niet mis te verstane boodschap”, vond Koen. “Ik kon mijn lach maar moeilijk onderdrukken”, zei hij.

De kans is groot dat Koen en Kris van Clouseau wel degelijk op het feest van Noémie zullen optreden. “Als er nog maar de kleinste kans is dat we er geraken - ik spreek natuurlijk niet voor mijn broer die ik volgens mij wel gemakkelijk kan overtuigen - dan komen we met heel veel plezier ‘Nobelprijs’ zingen”, verklapte Koen. Noémie kon het amper geloven. “Je weet niet hoe gelukkig je mij hiermee maakt. Ik ben er niet goed van”, reageerde ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws