Koen Wauters kondigt geweldig nieuws aan: "Juiste moment" Nieuws
Nieuws

Koen Wauters kondigt geweldig nieuws aan: "Juiste moment"

Koen Wauters kondigt geweldig nieuws aan: "Juiste moment"

Ondertussen is het alweer meer dan vijf jaar geleden dat Koen en Kris Wauters nog met Clouseau in het Sportpaleis stonden. Nu onthullen de broers meer over hun toekomstplannen.

Zo vertelt Koen dat ze weer zin hebben in een concertreeks in het Sportpaleis. "Het kriebelt echt weer”, vertelt Koen aan Het Laatste Nieuws. “De vraag is alleen wanneer. Het is ook belangrijk om het juiste moment te kiezen. We kunnen er ook niet van uitgaan dat we meteen 4, 5 of 6 Sportpaleizen uitverkopen. Dat hoeft ook niet, maar het is wel leuk omdat de show steeds beter wordt.”

Ook Kris is dezelfde mening toegedaan. “Onze band is nu in absolute topvorm en het kriebelt wel heel hard. Maar als we het doen, moeten we daar wel meteen een show neerzetten”, aldus Kris. “Eigenlijk moeten we gewoon een goede aanleiding vinden", vult Koen aan. "Clouseau viert zijn 40-jarig bestaan in 2027, maar dat is sowieso nog veel te lang wachten. ‘Brandweer’ wordt deze week 35 en Kris wordt binnen 2 jaar 60. We vinden wel iets.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws