Knappe Amy Sonck heeft heimwee naar de zomer en laat vol in haar boezem kijken: "Babe!" Nieuws
Nieuws

Knappe Amy Sonck heeft heimwee naar de zomer en laat vol in haar boezem kijken: "Babe!"

Knappe Amy Sonck heeft heimwee naar de zomer en laat vol in haar boezem kijken: "Babe!"

Amy Sonck is de winter kotsbeu en ze kan niet wachten tot het terug beter weer wordt. Daarom blikt ze terug op de voorbije zomer en post ze een opvallend plaatje op haar Instagrampagina. Daar hebben haar volgers meteen wat over te zeggen.

Amy Sonck kennen we beter als de bloedmooie dochter van ex-Rode Duivel Wesley Sonck. De blondine is erg populair op sociale media geworden door haar knappe looks. Zo heeft Amy bijna 200.000 volgers op Instagram en die trakteert ze geregeld op prachtige plaatjes van haar looks.

Deze keer krijgen we een foto te zien die al enkele maanden geleden genomen was. Toen was het weer namelijk een pak beter. Amy post een selfie waarop ze een diep uitgesneden topje draagt en ze laat zo wel erg diep in haar goedgevulde boezem kijken. “Vorige zomer x”, schrijft ze erbij.

Dit nieuwe kiekje valt alvast in de smaak bij haar fans, want in de comments staat het vol met complimentjes. “Mooie foto van een superknap meisje”, “Wauw, je bent echt een powervrouw geworden”, “Prachtig”, “Je ziet er stralend uit”, “Heel mooi”, “Wauwie” en “Mooie dame”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws