"Knap figuurtje": Jitske Van de Veire verbluft iedereen met sexy foto in klein slipje Nieuws
Nieuws

"Knap figuurtje": Jitske Van de Veire verbluft iedereen met sexy foto in klein slipje

"Knap figuurtje": Jitske Van de Veire verbluft iedereen met sexy foto in klein slipje

Jitske Van de Veire, de 29-jarige dochter van de bekende radiopresentator Peter Van de Veire, trakteert haar volgers op Instagram opnieuw op een pikant plaatje. De blondine laat namelijk heel wat bloot zien.

In november maakte Jitske Van de Veire nog heuglijk nieuws bekend. Zo onthulde ze dat haar vriendin Dym haar ten huwelijk heeft gevraagd. “Ja, voor altijd”, schreef ze toen onder een foto van haar grote verlovingsring. Naast enkele schattige kiekjes van het koppel, deelt Jitske soms ook wat meer uitdagendere foto’s op sociale media.

Deze keer post ze een opvallende foto waarop ze op haar bed ligt. De blondine draagt alleen maar een wit shirtje, een klein, zwart slipje en zwarte sokken. Een zeer gewaagd kiekje, want ze laat wel heel weinig aan de verbeelding over. “Still going strong on de zelfliefde-game” en “Lief zijn”, schrijft Jitske er nog bij.

Queen” en “Knap figuurtje”, klinkt het onder meer in de commentaren. Toch is niet iedereen fan van haar nieuwe post. “Daar is ze weer”, schrijft iemand anders bijvoorbeeld. “Jij moet wel erg geïnteresseerd zijn in haar, omdat je wel vaker reageert”, antwoordt een misnoegde volger dan weer meteen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws