'Kleurplaat'-Fabrizio neemt afscheid van zijn tattoos en toont resultaat: "Nieuw hoofdstuk in mijn leven" Nieuws
Nieuws

'Kleurplaat'-Fabrizio neemt afscheid van zijn tattoos en toont resultaat: "Nieuw hoofdstuk in mijn leven"

'Kleurplaat'-Fabrizio neemt afscheid van zijn tattoos en toont resultaat: "Nieuw hoofdstuk in mijn leven"

Fabrizio Tzinaridis verscheen een week geleden al met een korte coupe op Instagram. Vandaag liet hij zijn haardos helemaal kortscheren. En daarvoor had hij blijkbaar een erg bijzondere reden.

Zo laat Fabrizio weten dat hij al zijn zichtbare tattoos laat verwijderen. "Ik heb al veel dingen in mijn achteruitkijkspiegel gelaten. En zeker niet zonder slag of stoot. Maar misschien wel het meest pijnlijke afscheid tot nu toe is toch wel het laseren van mijn zichtbare tattoos", schrijft de 'Temptation'-ster op Instagram.

"Het is iets dat ik tot nu toe geheim heb gehouden, omdat ik geloof dat het een nieuw hoofdstuk in mijn leven markeert. En dat wilde ik wel op de juiste manier delen", aldus Fabrizio. Zo vertelt hij onder meer dat hij zijn zichtbare tatoeages liet zetten in een moeilijke periode in zijn leven en dat hij daar nu afscheid van wil nemen.

"Voor mij was het nemen van zichtbare tatoeages een beslissing die ik jaren geleden nam. Maar naarmate ik groeide en me ontwikkelde, zijn mijn prioriteiten en waarden veranderd. En sommige tatoeages vertegenwoordigen niet langer of hebben nooit vertegenwoordigd wie ik nu ben of was in de eerste plaats. Dus, dan is het beter dat ze gaan", aldus de realityster. Hij deelde ook nog een video van één van zijn lasersessies. Het resultaat ziet er alvast veelbelovend uit!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws